A GÖBÉSZ Kft (Gödöllői Betonelemgyártó, Építő és Szolgáltató Kft) 1990-ben kezdte meg működését. Megalakulása óta kizárólag magyar tulajdonú, családi vállalkozásként végzi tevékenységét, mely a betongyártásból, betonacél értékesítésből és előkészítésből, valamint betonelem gyártásból tevődik össze. Az évek során végzett megbízható és jó minőségű munka következményeként sikerült a vállalkozásunkat folyamatosan fejleszteni, melynek köszönhetően az országosan ismert nagyvállalkozások is megbízható partnerként tartják nyilván cégünket.

Fontosnak tartjuk a kisebb építkezéseket is, ahol egyre többen gondolják úgy, hogy a transzportbeton árban, minőségben, és időben is jobb megoldás a hagyományos helyszínen kevert betonnal szemben. Betonacél esetében szintén elmondható, hogy az élőmunkát és a vágási veszteséget is figyelembe véve a telephelyen előkészített anyag olcsóbb, és gyorsabb alternatíva, mint az építéshelyi feldolgozás.

A környezetvédelem mellett nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Keverőtelepünk a Közlekedéstudományi Intézet által minősített betongyár. A legyártott friss betonból folyamatosan mintát veszünk, melyet egy független, külső akkreditált laboratóriumban vizsgálnak. Cégünk ISO 9001 szerint tanúsított minőségirányítási rendszert alkalmaz. Fentiek mellet belső minőségellenőr munkatársunk áll vevőink rendelkezésére a napi problémák, kérdések megválaszolására.

Honlapunkat böngészve ismerje meg cégünket, remélem, hamarosan Ön is elégedett partnerünk lesz.

Vezetőség:
Kottán Csaba

0

Köbméter

Minőségi betont gyártunk évente ügyfeleinknek!